Terug naar het overzicht

Speelsbrein: Voor ouders van kinderen van 0-4 jaar met hersenletsel


Auteur(s): Marleen van der Wees
Prijs: €  27,50

Een vrolijk speelboek voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar met kwetsbare hersenen.

Een kind leert in de eerste jaren van zijn leven ongelofelijk veel, met de hersenen in de hoofdrol. Het gaat vormen en kleuren herkennen, leert om even te wachten, opdrachten te onthouden en uit te voeren, te puzzelen en voorwerpen bij elkaar te zoeken.

Als ouder wil je de ontwikkeling van je kind zoveel mogelijk ondersteunen, zeker als het kwetsbare hersenen heeft, bijvoorbeeld door een val, ongeluk, ziekte of problemen rond de geboorte. Samen spelen is de beste manier om de ontwikkeling van je baby, dreumes of peuter te stimuleren! Wist je dat kijken naar een trekdier je kind helpt om bewegende voorwerpen te leren volgen? Of dat een bal over rollen een beroep doet op ‘volgehouden aandacht’? En wist je dat je het werkgeheugen van je kind activeert door een simpel zoekspel of met muziek maken en rijmpjes?

Speelsbrein is leuk en praktisch doe-boek voor ouders. Het staat vol informatie, tips en spelletjes om met je jonge kind te spelen. Het maakt niet uit wat je kind kan, er is altijd een volgende stap. Het allerbelangrijkste is om samen plezier te hebben.

Bestellen
">

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, ontwikkelingen en onze informatieve artikelen