Ons verhaal

Ieder mens verdient respect en is het waard om geaccepteerd te worden zoals hij is. Voor iedereen is het belangrijk om – op zijn eigen unieke niveau- te worden uitgedaagd. Alle mensen zijn sociale wezens. Voor geluk, welzijn en ontplooiing zijn zij afhankelijk van andere mensen. Goed contact en hechte relaties zijn voor mensen onmisbaar. Dit geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Echter, dit is voor hen niet altijd vanzelfsprekend.

 

FORTIOR gunt alle mensen met een verstandelijke beperking respect, geluk, mogelijkheden om zichzelf te ontplooien en om relaties aan te gaan met anderen. Dit is onze belangrijkste drijfveer om trainingen te organiseren voor professionals die werken met mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

In de basis gaan al onze trainingen over afstemming. Dit is een belangrijke voorwaarde voor communicatie, relatie en ontwikkeling. Door een juiste afstemming op wat de persoon met een verstandelijke beperking aankan of nodig heeft, bevorder je welzijn en psychische gezondheid. Ook jij als professional ervaart zo meer voldoening en plezier in je werk.

 

De FORTIOR trainingen richten zich op drie kernthema’s: emotionele ontwikkeling, relatie tussen cliënt en professional en ondersteuning van teams en verwanten. De FORTIOR trainingen zijn praktijkgericht, goed verzorgd en georganiseerd met persoonlijke aandacht.

 

 

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief