Terug naar het overzicht

Susan Huijbregts

Susan Huijbregts is gezondheidszorgpsycholoog, beleidsadviseur en docent. Susan heeft ruim 15 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg. Tijdens haar universitaire opleiding werkte ze als begeleider op een woongroep. Na haar afstuderen in 2006 werkte ze daar respectievelijk als behandelaar binnen de dagbesteding, op woonvoorzieningen in de wijk, als ambulante behandelaar en uiteindelijk in de specialistische intensieve (crisis)zorg. Daarnaast gaf ze als docent les aan cliënten, begeleiders en collega-behandelaren. Ook zette ze zich me onder meer in voor de preventie en interventie bij het vastlopen van casussen. Hierna werkte Susan enkele jaren in de verslavingszorg.

Nu werkt Susan binnen de Forensische Zorg waar ze zich bezighoudt met multi complexe problematiek. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk en werkt ze als docent. Susan heeft ruime ervaring met het model voor emotionele ontwikkeling en de SEO-R2.

De missie van Susan:  “Ik wil mensen in hun kracht zetten, hun authenticiteit hervinden, dat ze weer in zichzelf gaan geloven. Als individu, als team of als organisatie.”

">

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, ontwikkelingen en onze informatieve artikelen