Terug naar het overzicht

Wat gaat er in dat hoofdje om?


Auteur(s): Stanley I. Greenspan
Prijs: €  11,75

Schrandere, emotioneel gezonde kinderen ontstaan niet zomaar. Terwijl iedere ouder zo’n kind zou willen grootbrengen, heeft niemand nog laten weten hoe deze kwaliteiten nu eigenlijk beginnen en hoe zij kunnen worden ontwikkeld.

In dit boek heeft Dr. Greenspan, de internationaal vermaarde jeugdpsychiater, zes meest cruciale ervaringen geïndentificeerd die kinderen in staat stellen op te groeien tot emotioneel intelligente en gewetensvolle individuen.

Met voorbeelden uit zijn praktijk laat Dr. Greenspan ouders zien hoe zij spelenderwijs kunnen communiceren met hun kind en zo de ontwikkeling stimuleren. Concreet en praktisch zijn de verschillende ontwikkelingsstadia beschreven.Ouders leren hoe ze de lichaamstaal van hun baby kunnen begrijpen, hoe iedere mijlpaal te onderkennen, en hoe zij aandacht, emotie en ontwikkeling van normen en waarden in iedere situatie kunnen aanmoedigen: door te spelen, tijdens het eten, door grenzen te stellen, door te doen alsof en zelfs met argumenten.

Dit boek brengt de groei van intelligentie en emotionele gezondheid van uw baby in kaart. Kennis van de nieuwe ontdekkingen over de hersenen en de groei van het verstand biedt ouders de middelen en de mogelijkheden om de inhoud van dit boek in praktijk te brengen.

Alleen nog tweedehands verkrijgbaar.

Bestellen
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief