Terug naar het overzicht

Inspiratieboekje naar aanleiding van het leven en werken van Anton Dosen


Auteur(s): FORTIOR
Prijs: €  00,00

Op 3 januari 2023 overleed Anton Došen. In 2010 heeft FORTIOR Anton leren kennen dankzij Jolanda Vonk en Amieke Hosmar. FORTIOR organiseerde dat jaar namelijk een studiedag naar aanleiding van hun boek over emotionele ontwikkeling. Deze studiedag was de start van de samenwerking tussen FORTIOR en Anton. Ruim acht jaar hebben we diverse mooie studiedagen en masterclasses met hem mogen organiseren.

Wij zijn altijd zeer onder de indruk geweest van Antons uitgebreide kennis en ervaring. Met ontzag luisterden wij naar de presentaties die hij bij ons gaf. Daarnaast was Anton een prettige en innemende persoonlijkheid met wie we steeds graag samenwerkten.

Anton was een belangrijke vernieuwer in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij had grote impact op het werk van professionals in de gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en GGZ. Om dit te illustreren hebben we een aantal zorgprofessionals gevraagd welke betekenis Anton voor hun werk met cliënten heeft gehad of nog steeds heeft.

We hebben in dit document professionals aan het woord willen laten die je minder vaak in publicaties over emotionele ontwikkeling vindt. Laat je inspireren…..

Download
">

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, ontwikkelingen en onze informatieve artikelen