Terug naar het overzicht

De oplossingsgerichte coach


Auteur(s): Chris Van Dam
Prijs: €  -

De oplossingsgerichte coach is het vierde boek van Chris Van Dam. Het is de opvolger van het succesvolle Coachen naar verandering, waarvan er op twee jaar tijd meer dan 2000 exemplaren verkocht werden.

Deze nieuwe uitgave geeft een heldere schets van het oplossingsgericht denkkader. Na een introductie zoomt de auteur in op de competenties van een oplossingsgerichte coach. De lezer maakt kennis met het Brugse model, dat rijkelijk geïllustreerd wordt met voorbeelden uit de praktijk.

Op vraag van heel wat lezers reikt het boek enkele concrete tools aan. Het boek biedt ook een aantal uitnodigingen tot zelfreflectie, oneliners en ruimte voor persoonlijke notities.

Dit nieuwe boek maakt de lezer warm voor het boeiende denkkader van het oplossingsgericht werken. Voor ervaren coaches is het een handig naslagwerk en middel tot zelfreflectie. Voor beginnende coaches is het een nuttig instrument om het oplossingsgericht coachen in de vingers te krijgen.

Chris Van Dam heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring als supervisor, intervisor, personal coach en teamcoach. Hij werkt als praktijklector aan HoGent, is staflid aan het Korzybski Instituut en het Oplossingsgericht Centrum vzw. Chris is een ervaren spreker en geeft workshops in België en Nederland. Hij is actief in diverse sectoren in de non-profit: onderwijs, ziekenhuizen, verslavingszorg, gehandicaptensector…

 

Dit boek is helaas niet meer leverbaar. Het nieuwe boek van Chris van dam is ’teamcoaching’. Lees hier meer over het boek ’teamcoaching’.

">

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, ontwikkelingen en onze informatieve artikelen