Covid-19

De overheidsmaatregelen die nodig zijn om het Coronavirus te beteugelen en in te dammen, blijven voorlopig van kracht. Op deze pagina leest je hoe FORTIOR als trainingsbureau omgaat met de nieuwe werkelijkheid en de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

 

Fysieke bijeenkomsten versus online trainingen

Fortior zal in de komende tijd een combinatie aanbieden van online trainingen en trainingen met fysieke bijeenkomsten. Ook is het mogelijk dat fysieke bijeenkomsten worden gestreamd.

Per situatie en training zal worden bekeken wat de beste optie is. Niet elke training leent zich er namelijk voor om als online training te worden aangeboden.

 

Informeren over wijzigingen

Als je jezelf hebt aangemeld voor een training dan zal FORTIOR je tijdig informeren over de vorm (fysiek, online of een combinatie) waarin de training zal plaatsvinden. Als je het niet eens bent met de keuze die FORTIOR maakt dan kun je de training op een ander moment inhalen of zal er naar een andere passende oplossing worden gezocht.

Bij elke training op de website van FORTIOR wordt aangegeven in welke vorm de training zal plaatsvinden voor zover op dat moment bekend.

 

Richtlijnen RIVM bij fysieke trainingen

Het RIVM heeft richtlijnen opgesteld  (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19) om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hiermee houdt FORTIOR op de volgende manier rekening:

  • Waar mogelijk beperken we het aantal deelnemers in de groepen
  • FORTIOR organiseert haar trainingen in locaties die hun looproutes, tafelopstelling en catering zo hebben aangepast dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Daarnaast nemen de locaties diverse extra hygiëne maatregelen in acht om de verspreiding van het virus te voorkomen, zoals het neerzetten van handgel en regelmatig schoonmaken.
  • De docenten kiezen werkvormen waarbij 1,5 meter afstand kan worden gehouden
  • FORTIOR heeft haar procedures rond ontvangst en uitreiken van certificaten aangepast. Zo vinkt FORTIOR zelf je naam af op de deelnemerslijst en krijg je het certificaat na afloop van de training digitaal toegestuurd.

 

Wat vragen we van jou

Heb je griep- of verkoudheidsklachten?
Kom niet naar een training als je koorts, griep- of verkoudheidsklachten hebt. Als je met deze klachten toch naar de training komt, kunnen we je niet toelaten tot de training.

Bent je zelf of is één van je huisgenoten besmet met Covid-19?
Blijf dan thuis.

Houd je aan de richtlijnen van het RIVM en de instructies van de locatie!

Wij vragen je om bij fysieke trainingen de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Geef geen hand
  • Nies of hoest in je ellenboog
  • Gebruik een papieren zakdoek en gooi deze na gebruik weg
  • Was / reinig regelmatig je handen
  • Houd je aan de instructies / looproutes van de locatie waar de training wordt gegeven

 

Wat als je niet kunt komen door ziekte, verkoudheid of thuisquarantaine?

Als je vanwege bovengenoemde redenen niet naar de fysieke training kunt komen mag je de training kosteloos inhalen of je mag je inschrijving omzetten naar een andere training in dezelfde prijsklasse. Om hiervoor in aanmerking te komen stelt FORTIOR als voorwaarde dat je jezelf voordat de training plaatsvindt afmeldt.

Een andere mogelijkheid is iemand in jouw plaats te laten gaan. Wel graag van tevoren laten weten via inschrijvingen@fortior.info, als je voor deze mogelijkheid kiest met vermelding van je naam, datum en naam van de training en naam van degene die in jouw plaats komt.

Van enkele trainingen is of komt er een online variant. Indien van toepassing mag je jouw aanmelding ook omzetten naar een online training.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief